Letna akademija 2016 - Ohrid

Poveke..

За Питагора..

Нашата школа “Питагора” го носи името на таткото на бројките и  има за цел да им излезе во пресрет на сите ученици и студенти кои во своето образование ја изучуваат математиката.

Секој ученик  во современото образование има за цел да заврши средно, вишо и високо образование, и да се стекне со практични знаења кои ќе му помогнат во учењето, работата и успешно да напредува.

Сето тоа не е можно без солидно познавање во денешно време на информатичките технологии и на математиката. Математиката како наука представува основа за сите други науки, а таа сама по себе ја развива логиката како кај децата така и кај возрасните.

Со запишување на еден од курсевите по математика во Питагора, вие имате можност да добиете квалитетна настава во сите области од математиката, нејзино успешно изучување и совладување на сите нејзини специфики. Досегашните ученици и од странство и од Македонија, имаат одличен напредок.

Посебно пак работиме со талентирани ученици кои се подготвуваат за натпревари.

Настава

Наставата се води за пет категории на ученици:

 

  • 1-5 одделение основно образование
  • 6-9 одделение основно образование
  • 1-2 година средно образование
  • 3-4 година средно образование
  • 1 година на факултет
Дознајте повеќе…    

%

Летна академија 2016

%

Летна академија 2015

Пријавување за курсеви по математика..

Пријави се:

Контактирајте не:

5 + 3 =